MIA is opgericht door Lore Claerhout, motivator voor een gezonde geest in een gezond lichaam.

De wetenschap van het lichaam in actie en in rust boeit mij enorm. Mijn opleiding als Licentiaat/Master Lichamelijke Opvoeding & Sportwetenschappen met als optie Fysieke Activiteit, Fitheid en Gezondheid was dan ook de ideale basis om me hierin te verdiepen. Ik ben ervan overtuigd dat ontspanning en inspanning hand in hand gaan. Als gediplomeerd personal trainer en sportverzorger wens ik sporters niet enkel te begeleiden en te verzorgen, maar ook kennis bij te brengen zodat zij inzicht krijgen en verantwoord sporten.

Als moeder van twee, echtgenote, ambitieuze en sportieve dertiger ervaar ik dat het leven niet altijd even rustig en lieflijk kabbelt, maar veeleer en wel vaker transformeert tot een woeste rivier waardoor we de stroming soms kwijt raken. Door de snelheid van het leven hebben we vaak de tijd niet om even op adem te komen. Nog minder zetten we de stap om ons hierbij te laten helpen. Heb oog voor een moment van rust, ook al is het maar voor even, en vind nadien de stroming in alle kracht en balans terug.

De naam MIA draag ik op aan mijn overleden doopmeter. Zij liet het leven als jonge dertiger aan een verschrikkelijke ziekte. Vandaar ook de overtuiging om niet enkel voor sporters en vitale personen iets te betekenen, maar ook voor al wie dat tikkeltje extra zorg meer dan wie ook kan gebruiken.DE AANPAK VAN MIA

Begeleiding bij MIA begint al vanaf het eerste contact.


1. Contact

Voor een afspraak bij MIA neem je best telefonisch contact op of stuur je een aanvraag via het online contactformulier.

2. Intake

Tijdens een kennismakingsgesprek voorafgaand aan de behandeling of begeleiding, bespreken we (in alle vertrouwen en discretie) jouw noden, wensen, medische achtergrond en doelstellingen.

3. Behandeling of begeleiding

We stemmen de behandeling of begeleiding optimaal af op jouw vraag. Onze focus blijft steeds om jou de persoonlijke begeleiding te bieden die je nodig hebt.

4. Opvolging

Vervolgafspraken kunnen vrijblijvend ingepland worden volgens een welbepaald behandelplan of trainingsschema.Massage van...

Info over...

Aandacht voor...
Jouw lichaam

WAAROM KIEZEN VOOR MIA

Bij MIA weet je dat je goed begeleid wordt met correct advies en een persoonlijke benadering


Kennis

Kennis wetenschappelijk onderbouwd en opgefrist door regelmatige bijscholingen.

Partners

Samenwerking met (para-)medische specialisten en therapeuten in de regio.

Ervaring

Unieke ervaring als zorgmasseur voor vzw massagevooriedereen.

Motivatie

Persoonlijke motivatie en drijfveer voor een gezonde geest in een gezond lichaam.

Sterk doorgevoerde begeleiding en ervaring

We onderbouwen onze handelingen en kennis met de nodige behaalde diploma' s en zetten deze kracht bij door het volgen van regelmatige bijscholingen. We streven een multidisciplinaire samenwerking na om de klant in al zijn/haar facetten te helpen. Onze ervaring leert ons om op de juiste manier om te gaan met mensen in alle mogelijke situaties. Kortom, we hechten bij MIA enorm veel belang aan alles wat in relatie staat tot de juiste zorg voor de klant.

Contacteer ons

Wil jij ook de juiste ondersteuning om jouw fysieke activiteit en fitheid een boost te geven? Of heb je net nood aan ontspanning ter bevordering van jouw welbevinden en gezondheid?

MIA helpt je op weg!

Maak een afspraak